Regulamentul concursului

Acest concurs de dans este dedicat tuturor perechilor formate dintr-o fată și un băiat, indiferent dacă sunt amatori sau profesioniști în arta dansului.

Dintre cele șase categorii de dans prezentate, se poate alege unul sau mai multe dansuri. (care este numarul maxim de dansuri?)

La fiecare dans va fi ales un singur câștigător în funcție de hotărârea juriului.

La finalul concursului, juriul va alege o echipă dintre cele câștigătoare care va intra în competiția TiMAF pentru marele premiu de 3000 de dolari. Perechea va concura cu ceilalți finaliști ai festivalului (selecționați din cadrul celorlalte categorii de artă, precum: arhitectură, literatură, muzică, arte plastice, teatru, street art, publicitate, arta decorativă și gastronomie), câștigătorii fiind desemnați prin votul publicului.

Muzica: este la liberă alegere, dar trebuie să fie între 1,5 min și maxim 2,5 min.

Coregrafia: liberă; sunt permise ridicări, gen show.

Ținuta: liber; în limita bunului simț și al decenței

Taxa de înscriere pentru pereche este de 50 ron.

Muzica de concurs a participanților trebuie trimisă prin email , în format mp3 până la data de 30 septembrie pe adresa [email protected]

În ziua concursului, când se face registrarea perechilor, participanții trebuie să aibe cu ei piesele pe care dansează (în format mp3, cd sau memory stick).

Vă rugăm să fiți atenți la completarea datelor de contact (email) din formularele de înscriere, deoarece detaliile concursului sau orice modificări legate de concurs vor fi trimise prin mail, la adresa care o treceți în formular.

În cazul în care în termen de 2 zile lucrătoare nu primiți confirmarea înscrierii, vă rugăm să contactați organizatorii pe adresa [email protected]

Succes Tuturor!