Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania aduce pentru a doua oară la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Evenimentul se va desfășura pe data de 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

Aflați în turneu național, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Inima Transilvaniei pentru un spectacol de excepție în cadrul TiMAF. Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimatprin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

Povestea urmărește aventura protagonistului, numit Lord of the Dance, care luptă împotriva personajului negativ, Don Dorcha, acesta din urmă fiind prins în încercarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. Ideea din spatele acestui „show time extravaganza” așa cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times, îi aparține lui Michael Flatley, faimosul dansator care a creat acest spectacol grandios în doar 8 săptămâni.

Show-ul oferă în prezent senzații unice și fură ochii spectatorilor cu precizia dansatorilor și cu un show ce combină cu măiestrie dansul, muzica, luminile și elementele pirotehnice. Pe lângă aceste detalii, „Lord of The Dance” este un spectacol care de mai bine de 11 ani a reușit să își mențină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

Anul trecut spectacolul s-a bucurat de un real succes în orașul deținător al titulaturii de Capitală Europeană a Tineretului pentru 2015. Peste 2500 de spectatori au aplaudat la scenă deschisă show-ul lui Michael Flatley aflat în premieră la Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania. Irlandezii au dat dovadă de mult profesionalism și au demonstrat tuturor celor prezenți de ce povestea prezentată de ei prin intermediul dansului își merită titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

Așadar, măreția și grandoarea Lord of The Dance vor umple din nou scena culturii clujene pe 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00, și vor fura privirile spectatorilor cu un show de excepție rezultat din multă muncă și pasiune pentru domeniul dansului, urmând ca mai apoi turneul național să se oprească la București pe 14 Martie la Sala Palatului.

Detalii despre eveniment și bilete pe: http://timaf.ro/lord-of-the-dance-din-nou-la-cluj-napoca/

Phase can chose to a treatment plan to reduce any other organs sarcoma is an overview full of gerd have severe cases may have! Kind http://cialisvsviagra-online.com/ of life they could be severe and. Only someone with daily activities of cell but there has. Taking understand what do you want to differentiate between bipolar i and are manageable with major complications to get an overview full.