Locație:  Sala Sporturilor „Horia Demian”
Data: 12 Martie 2014
Ora: 20:00 
Faimosul spectacol al lui Michael Flatley, pe care cei de la The Los Angeles Times îl numeau „show time extravaganza”, ajunge din nou la Cluj pentru un show memorabil marca Lord of The Dance. Spectacolul de sunet și imagine care este cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.
Povestea Lord of The Dance urmărește aventura protagonistului care luptă împotriva personajului negativ „Don Dorcha” acesta din urmă fiind prins în încearcarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. „Lord of The Dance” reușește în final să își demonstreze statutul de erou și câștigă lupta cu ajutor din partea unui spiriduș, în timp ce în paralel se desfășoară o altă poveste prezentată în pași de dans, o poveste care pune în antiteză iubirea și dorința.
Ani la rând, renumitul dansator Michael Flatley a muncit și a gândit un show care reușesște să uimească azi prin precizia și măreția prezentată. Show-ul propriu-zis ascunde ore în șir de muncă și efort fizic, ce depășesc de multe ori limitele corpului uman. Însă devotamentul membrilor trupei de dans îi împinge pe aceștia spre reușită, astfel că uralele și aplauzele de la final șterg orice durere adunată pe parcursul repetițiilor.
Povestea show-ului Lord of The Dance a inceput pe 2 Iulie 1996 la The Point Theatre în Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios în doar 8 săptămâni. Întreg publicul a răsunat pe ritmurile irlandeze și au dus vorba spectacolului lui Flatley mai departe, acesta devenind cel mai comentat show de pe întreaga scenă artistică.
Azi spectacolul oferă senzații unice și fură ochii spectatorilor cu precizia dansatorilor și cu un show ce combină cu măiestrie dansul, muzica, luminile și elementele pirotehnice. Pe lângă aceste detalii, „Lord of The Dance” este spectacolul care de mai bine de 11 ani a reușit să își mențină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.
De asemenea puteți achiziționa bilete și de la: Germanos, InMedio, Poșta Română, standul Iulius Mall
4287_big
galben– 350 lei
rosu– 300 lei
albastru deschis– 250 lei
portocaliu– 200 lei
roz– 150 lei
albastru petrol– 100 lei