După 17 zile de festival, trupa de dans Kid-A a pus mâna pe trofeul TiMAF și pe marele premiu în valoare de 3000$!
Vestea cea mare s-a dat la Gala de Premiere desfășurată pe 13 Octombrie la ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților. Evenimentul a fost prezentat de Robert Turcescu și a adus în fața publicului cele mai bune momente petrecute în cadrul celei de a treia ediții a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania. În marea finală publicul a mai putut vota și pentru JazzyBirds, YellLow, Phaser și Jump In.

Lupta a fost strânsă în acest an însă tinerii de la Kid-A au cucerit publicul cu un număr de excepție care i-a dus direct pe prima poziție.

 

Este un pas mare pentru noi că am câștigat gala TiMAF. E a treia prestație pe care o avem în această formație și suntem foarte mulțumiți de rezultate. Înseamnă mult pentru noi deoarece nu am mai participat la un astfel de concurs și chiar a fost un început bun. Acest premiu o să ne ajute mult ca trupă să mergem și la alte concursuri în afara țării și ca la fiecare spectacol, încrederea și iubirea fiecăruia față de restul persoanelor din trupă a crescut mai mult. Avem planuri mari…și acesta a fost începutul îndeplinirii lor. Le suntem recunoscători celor de la TiMAF pentru tot. Mulțumim!- Kid-A