Baletul „Edi Stancu” prezintă Harap-Alb- de la clasic la modern, o poveste cu tradiție pusă în pași de dans!

Eroul literaturii, Harap Alb, este prezentat într-o viziune modernă, alături de “prietenii” cu care a înfruntat peripeţiile renumitului basm. Spectacolul “Harap Alb- de la clasic la modern” este realizat printr-o fuziune antrenantă de dansuri- de la ritmurile clasice ale muzicii, la cele ale muzicii populare româneşti, dance sau ritmurile irlandeze.

 

Spectacolul de dans Harap-Alb este o călătorie fantezista care are menirea de a te aduce în universul mișcării. Carismaticele personaje ale poveștii sunt întruchipate cu măiestrie de dansatori talentați, fiecare având stiluri foarte diferite în expresia mișcării. Această călătorie dinamică vă va purta prin stiluri de dans variate iar personajele vă vor surprinde cu ușurința lor de a se adapta la vremuri moderne. Lăsați-vă învăluiți de mirajul scenei alături de dansatorii voștri preferați din trupa Edi Stancu.

În deschidere vor oferi o doză de dinamism:

1. Trupa YES- trupa înființată în cadrul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca a doborât orice barieră și a ajuns în semifinala show-ului România Dansează- https://www.facebook.com/TrupaYes?fref=ts

2. Trupele de dans ale Casei de Cultură Cluj-Napoca- Trupa Jump In (http://www.ccsclujnapoca.ro/formatii-artistice/jump-in) și Trupa X-Tazy (http://www.ccsclujnapoca.ro/formatii-artistice/x-tazy)

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură a Studenților și la Iuliuss Mall lângă Info Point.
15, 20 de lei pentru studenți și 25, 35 de lei preț bilet întreg.